Moderne oplossingen

over historisch netwerk

Sluit nog deze maand xDSL bij ons af.

De meeste mensen hebben hier ooit mee gewerkt, wat begon als Dial Up internet heeft zich ondertussen ontwikkeld tot een volwaardige techniek die op vele adressen in Nederland voor meer dan voldoende snelheid kan zorgen. BlackGATE kan op de meeste adressen 100 Mbps down en 30 Mbps up aan snelheid leveren, helaas zijn we hierin afhankelijk van de afstand naar de wijkkast of wijkcentrale. Mocht de te halen snelheid niet voldoende zijn kan BlackGATE meerdere verbindingen stapelen om zo tot een hogere totaalsnelheid te komen! xDSL is de oplossing voor de prijsbewuste zakelijke gebruiker waarmee een zeer stabiele verbinding gemaakt kan worden.

BlackGATE levert uitsluitend premium xDSL verbindingen waarbij onze eigen, door KPN gecertificeerde, monteur verbindingen oplevert en storingen oplost. DSL verbindingen zijn perfect te combineren met een 4G backup voor de mission critical gebruiken!

Wat is xDSL eigenlijk?

"DSL" staat voor: digital subscriber line, de "x" verwijst naar de verschillende varianten. Zo is er het bekende ADSL/ADSL2, het minder bekende SDSL en het nieuwere VDSL/VDSL2. BlackGATE levert voornamelijk de nieuwste en snelste variant: VDSL(2).

DSL Modem

Interesse in xDSL of wil je meer informatie?

Stuur een e-mail naar info@blackgate.nl