Glasvezel,

de beste verbinding.

BlackGATE Glasvezel. Overal beschikbaar!

De beste internet ervaring wordt gehaald via glasvezel. Niet voor niks is het hele internet aan elkaar geknoopt met glasvezel en ook uw bedrijf kan op het glasvezelnetwerk worden aangesloten door BlackGATE. Met glasvezel van BlackGate combineert u onze hoog gewaardeerde service met een technisch superieur netwerk waarmee u alles uit de verbinding haalt om uw bedrijf of organisatie mee te ondersteunen.

Indien mogelijk leveren wij een zeer voordelige internet verbinding over een regionaal glasvezelnetwerk. Ook kunnen wij leveren over de landelijke netwerken van KPN en Eurofiber.

Landelijke netwerken

 • Het landelijke netwerk van KPN biedt veel mogelijkheden om uw kantoor te voorzien van glasvezel. Verbindingen met zeer hoge up-time garanties mogelijk.
 • Het netwerk van Eurofiber biedt innovatieve netwerkmogelijkheden. Eurofiber biedt de snelste reparatietijden in het geval van kabelschade.
 • 1

Regionale netwerken

Voordelen glasvezel

 • Uiterst stabiel & minder storingsgevoelig

  De glasvezeltechnologie is uiterst stabiel, veilig en minder gevoelig voor storingen. Bij glasvezelnetwerken wordt er voor de dataoverdracht gebruik gemaakt van licht en niet van elektriciteit, waardoor het netwerk niet gevoelig is voor storingen door bijvoorbeeld blikseminslag of atmosferische interferentie.

 • Sneller internet

  Internet via glasvezel biedt hogere internetsnelheden, dat wil zeggen: meer bandbreedte. U merkt de hogere snelheid ook in kortere reactietijden. De glasvezelverbinding biedt daarnaast een hogere netwerkcapaciteit waardoor u de bandbreedte niet, of met minder personen, hoeft te delen.

 • Up- & downloaden even snel

  Bij internet via glasvezel zijn de up- en downloadsnelheden gelijk aan elkaar. Dit merkt u doordat bestanden veel sneller worden verzonden. Werken in de cloud is hierdoor ideaal.

 • Duurzamer & groener

  Glasvezelnetwerken verbruiken minder energie. Hierdoor is internet via glasvezel minder belastend voor het milieu. Internet via glasvezel is ook duurzaam doordat de gebruikte materialen niet onderhevig zijn aan corrosie. De glasvezeltechnologie is toekomstbestendig waardoor ook verder in de toekomst gebruik kan blijven worden gemaakt van de nu aangelegde glasvezelkabels.

 • 1

Heb je interesse of wil je meer informatie over BlackGATE internet via glasvezel?

Stuur een e-mail naar info@blackgate.nl