Pop-up:

Bij een oproep alle klantgegevens direct inzichtelijk.

Bubble: CRM integratie met Hosted VoIP

Wil je bij een inkomende oproep een actie starten zoals direct de klantgegevens op je scherm tonen, een urenregistratie starten of een melding vertonen dat er nog onbetaalde rekeningen zijn? Koppel dan je telefonieomgeving aan je software met Bubble.

BlackGATE Hosted VoIP koppelt met nagenoeg alle CRM- ERP- Administratie pakketten. Bij een inkomende oproep verschijnt er een pop-up in je scherm waarvan je de inhoud volledig zelf kunt configureren. Wil je zien welke collega er als laatste gebeld heeft met de beller, wil je meer dan 1 snelkeuze knop om bijvoorbeeld een klantkaart te openen, wil je specifieke klantinformatie zien; met Bubble kan het allemaal mits je softwarepakket dit ondersteunt.

Hoe werkt Bubble?

Welke integraties zijn er beschikbaar?

Bubble is beschikbaar voor vele CRM- en ERPpakken. Voor alle beschikbare pakketten kan de koppeling tot stand gebracht worden. Staat jouw dienst er niet tussen? Neem dan contact met ons op. Wij zoeken de mogelijkheden graag voor jullie uit. Toevoegen van een pakket kan meestal voor €500,-.

Neem contact op met ons voor meer informatie.

Prijzen van Bubble:

 • Eenmalige setup per bedrijf:
 • €150,-
 • Eenmalige setup per medewerker:
 • €25,-
 • Maandelijks per medewerker:
 • €5,-

Beschikbare CRM- ERP- koppelingen

 • Act! CRM koppeling VoIP

  Act! CRM koppeling VoIP Met de Act! CRM telefonie connector verschijnt er bij een inkomende en/of uitgaande oproep direct een pop-up in het beeldscherm van je PC met de klantinformatie vanuit Act! en kun je direct de klantkaart openen. De Act! CRM connector is onderdeel van de Bubble telefonie koppeling van BlackGATE.
 • ActiveCampaign CRM koppeling VoIP

  ActiveCampaign CRM koppeling VoIP Met de ActiveCampaign CRM telefonie connector verschijnt er bij een inkomende en/of uitgaande oproep direct een pop-up in het beeldscherm van je PC met de klantinformatie vanuit ActiveCampaign en kun je direct de klantkaart openen. De ActiveCampaign CRM connector is onderdeel van de Bubble telefonie koppeling van BlackGATE.
 • AFAS Profit CRM koppeling VoIP

  AFAS Profit CRM koppeling VoIP Met de AFAS Profit CRM telefonie connector verschijnt er bij een inkomende en/of uitgaande oproep direct een pop-up in het beeldscherm van je PC met de klantinformatie vanuit AFAS Profit en kun je direct de klantkaart openen. De AFAS Profit CRM connector is onderdeel van de Bubble telefonie koppeling van Red Cactus. Daarnaast is onze AFAS connector gecertificeerd door AFAS en wordt deze aanbevolen op de AFAS website (klik hier) als koppelmethode voor telefonieoplossingen.
 • AFAS Small Business CRM koppeling VoIP

  AFAS Small Business CRM koppeling VoIP Met de AFAS Small Business CRM telefonie connector verschijnt er bij een inkomende en/of uitgaande oproep direct een pop-up in het beeldscherm van je PC met de klantinformatie vanuit AFAS Small Business en kun je direct de klantkaart openen. De AFAS Small Business CRM connector is onderdeel van de Bubble telefonie koppeling van Red Cactus. Daarnaast is onze AFAS connector gecertificeerd door AFAS en wordt deze aanbevolen op de AFAS website (klik hier) als koppelmethode voor telefonieoplossingen.
 • Alexion CRM koppeling VoIP

  Alexion CRM koppeling VoIP Met de Alexion CRM telefonie connector verschijnt er bij een inkomende en/of uitgaande oproep direct een pop-up in het beeldscherm van je PC met de klantinformatie vanuit Alexion CRM en kun je direct de klantkaart openen. De Alexion CRM connector is onderdeel van de Bubble telefonie koppeling van BlackGATE.
 • Assu® CRM koppeling VoIP

  Assu® CRM koppeling VoIP Met de Assu® CRM telefonie connector verschijnt er bij een inkomende en/of uitgaande oproep direct een pop-up in het beeldscherm van je PC met de klantinformatie vanuit Assu® van A.I. Automatisering en kun je direct de juiste actie openen. De Assu® CRM connector is onderdeel van de Bubble telefonie koppeling van BlackGATE.
 • AuditCase CRM koppeling VoIP

  AuditCase CRM koppeling VoIP Met de AuditCase CRM telefonie connector verschijnt er bij een inkomende en/of uitgaande oproep direct een pop-up in het beeldscherm van je PC met de klantinformatie vanuit AuditCase en kun je direct de klantkaart openen. De AuditCase CRM connector is onderdeel van de Bubble telefonie koppeling van BlackGATE.
 • Belco CRM koppeling VoIP

  Belco CRM koppeling VoIP Met de Belco CRM telefonie connector verschijnt er bij een inkomende en/of uitgaande oproep direct een pop-up in het beeldscherm van je PC met de klantinformatie vanuit Belco en kun je direct de klantkaart openen. De Belco CRM connector is onderdeel van de Bubble telefonie koppeling van BlackGATE.
 • Bullhorn CRM koppeling VoIP

  Bullhorn CRM koppeling VoIP Met de Bullhorn CRM telefonie connector verschijnt er bij een inkomende en/of uitgaande oproep direct een pop-up in het beeldscherm van je PC met de klantinformatie vanuit Bullhorn en kun je direct de klantkaart openen. De Bullhorn CRM connector is onderdeel van de Bubble telefonie koppeling vanBlackGATE.
 • ByteGear CRM koppeling VoIP

  ByteGear CRM koppeling VoIP Met de ByteGear telefonie connector verschijnt er bij een inkomende en/of uitgaande oproep direct een melding in ByteGear op je PC met de patiëntinformatie in ByteGear en kun je direct de juiste actie openen. De ByteGear CRM connector is onderdeel van de Bubble telefonie koppeling van BlackGATE.
 • Carerix CRM koppeling VoIP

  Carerix CRM koppeling VoIP Met de Carerix CRM telefonie connector verschijnt er bij een inkomende en/of uitgaande oproep direct een pop-up in het beeldscherm van je PC met de klantinformatie vanuit Carerix en kun je direct de klantkaart openen. De Carerix CRM connector is onderdeel van de Bubble telefonie koppeling van BlackGATE.
 • CATSone

  CATSone Met de CATSone CRM telefonie connector verschijnt er bij een inkomende en/of uitgaande oproep direct een pop-up in het beeldscherm van je PC met de klantinformatie vanuit CATSone en kun je direct de klantkaart openen. De CATSone CRM connector is onderdeel van de Bubble telefonie koppeling van BlackGATE.
 • Clientbox

  Clientbox Met de Clientbox CRM telefonie connector verschijnt er bij een inkomende en/of uitgaande oproep direct een pop-up in het beeldscherm van je PC met de klantinformatie vanuit Clientbox en kun je direct de klantkaart openen. De Clientbox CRM connector is onderdeel van de Bubble telefonie koppeling van BlackGATE.
 • ConnectWise CRM koppeling VoIP

  ConnectWise CRM koppeling VoIP Met de ConnectWise CRM telefonie connector verschijnt er bij een inkomende en/of uitgaande oproep direct een pop-up in het beeldscherm van je PC met de klantinformatie vanuit ConnectWise en kun je direct de klantkaart openen. De ConnectWise CRM connector is onderdeel van de Bubble telefonie koppeling van BlackGATE.
 • CSS-Car-Systems CRM koppeling VoIP

  CSS-Car-Systems CRM koppeling VoIP Met de CSS-CAR-Systems CRM telefonie connector verschijnt er bij een inkomende en/of uitgaande oproep direct een pop-up in het beeldscherm van je PC met de klantinformatie vanuit CSS-CAR-Systems en kun je direct de klantkaart openen. De CSS-CAR-Systems CRM connector is onderdeel van de Bubble telefonie koppeling van BlackGATE.
 • Dation Rijschoolsoftware CRM koppeling VoIP

  Dation Rijschoolsoftware CRM koppeling VoIP Met de Dation Rijschoolsoftware CRM telefonie connector verschijnt er bij een inkomende en/of uitgaande oproep direct een pop-up in het beeldscherm van je PC met de klantinformatie vanuit Dation en kun je direct de klantkaart openen. De Dation CRM connector is onderdeel van de Bubble telefonie koppeling van BlackGATE.
 • Datto Autotask CRM koppeling VoIP

  Datto Autotask CRM koppeling VoIP Met de Autotask CRM telefonie connector verschijnt er bij een inkomende en/of uitgaande oproep direct een pop-up in het beeldscherm van je PC met de klantinformatie vanuit Autotask en kun je direct de klantkaart openen. De Datto Autotask CRM connector is onderdeel van de Bubble telefonie koppeling van BlackGATE.
 • DIAS

  DIAS Met de DIAS CRM telefonie connector verschijnt er bij een inkomende en/of uitgaande oproep direct een pop-up in het beeldscherm van je PC met de klantinformatie vanuit DIAS en kun je direct de klantkaart openen. De DIAS CRM connector is onderdeel van de Bubble telefonie koppeling van BlackGATE.
 • DLex – Wolters Kluwer CRM koppeling VoIP

  DLex – Wolters Kluwer CRM koppeling VoIP Met de Wolters Kluwer - DLex CRM telefonie connector verschijnt er bij een inkomende en/of uitgaande oproep direct een pop-up in het beeldscherm van je PC met de klantinformatie vanuit DLex CRM en kun je direct de klantkaart openen. De DLex CRM connector is onderdeel van de Bubble telefonie koppeling van BlackGATE.
 • Exact Online CRM koppeling VoIP

  Exact Online CRM koppeling VoIP et de Exact Online CRM telefonie connector verschijnt er bij een inkomende en/of uitgaande oproep direct een pop-up in het beeldscherm van je PC met de klantinformatie vanuit Exact Online en kun je direct de klantkaart openen. De Exact Online CRM connector is onderdeel van de Bubble telefonie koppeling van BlackGATE. Daarnaast is onze Exact connector gecertificeerd door Exact en wordt deze aanbevolen op de Exact App Center website (klik hier) als koppelmethode voor telefonieoplossingen.
 • Exact Synergy CRM koppeling VoIP

  Exact Synergy CRM koppeling VoIP Met de Exact Synergy CRM telefonie connector verschijnt er bij een inkomende en/of uitgaande oproep direct een pop-up in het beeldscherm van je PC met de klantinformatie vanuit Exact Synergy en kun je direct de klantkaart openen. De Exact Synergy CRM connector is onderdeel van de Bubble telefonie koppeling van BlackGATE.
 • Exquise CRM koppeling VoIP

  Exquise CRM koppeling VoIP Met de Exquise telefonie connector verschijnt bij een inkomende en/of uitgaande oproep direct de patiëntinformatie in Exquise. Daarnaast kun je gesprekken opzetten vanuit Exquise. De Exquise CRM connector is onderdeel van de Bubble telefonie koppeling van BlackGATE.
 • Exquise Next Generation CRM koppeling VoIP

  Exquise Next Generation CRM koppeling VoIP Met de Exquise Next Generation telefonie connector verschijnt bij een inkomende en/of uitgaande oproep direct de patiëntinformatie in Exquise. Daarnaast kun je gesprekken opzetten vanuit Exquise Next Generation. De Exquise Next Generation CRM connector is onderdeel van de Bubble telefonie koppeling van BlackGATE.
 • EyeMove CRM koppeling VoIP

  EyeMove CRM koppeling VoIP Met de EyeMove connector verschijnt bij een inkomende oproep direct de klantinformatie. De EyeMove CRM connector is onderdeel van de Bubble telefonie koppeling van BlackGATE.
 • Faster Forward CRM koppeling VoIP

  Faster Forward CRM koppeling VoIP Met de Faster Forward CRM telefonie connector verschijnt er bij een inkomende en/of uitgaande oproep direct een pop-up in het beeldscherm van je PC met de klantinformatie vanuit Faster Forward CRM en kun je direct de klantkaart openen. De Faster Forward CRM connector is onderdeel van de Bubble telefonie koppeling van BlackGATE.
 • Freshdesk CRM koppeling VoIP

  Freshdesk CRM koppeling VoIP Met de Freshdesk CRM telefonie connector verschijnt er bij een inkomende en/of uitgaande oproep direct een pop-up in het beeldscherm van je PC met de klantinformatie vanuit Freshdesk en kun je direct de klantkaart openen. De Freshdesk CRM connector is onderdeel van de Bubble telefonie koppeling van BlackGATE.
 • Google CRM koppeling VoIP

  Google CRM koppeling VoIP Met de Google CRM telefonie connector verschijnt er bij een inkomende en/of uitgaande oproep direct een pop-up in het beeldscherm van je PC met de contactinformatie uit de database van Google. De Google CRM connector is onderdeel van de Bubble telefonie koppeling van BlackGATE.
 • Gripp CRM koppeling VoIP

  Gripp CRM koppeling VoIP Met de Gripp telefonie connector verschijnt er bij een inkomende en/of uitgaande oproep direct een pop-up in het beeldscherm van je PC met de klantinformatie vanuit Gripp en kun je direct de klantkaart openen. De Gripp CRM connector is onderdeel van de Bubble telefonie koppeling van BlackGATE.
 • HubSpot CRM koppeling VoIP

  HubSpot CRM koppeling VoIP Met de HubSpot CRM telefonie connector verschijnt er bij een inkomende en/of uitgaande oproep direct een pop-up in het beeldscherm van je PC met de klantinformatie vanuit HubSpot en kun je direct de klantkaart openen. De HubSpot CRM connector is onderdeel van de Bubble telefonie koppeling van BlackGATE.
 • iDAS – BeesdA2 CRM koppeling VoIP

  iDAS – BeesdA2 CRM koppeling VoIP Met de iDAS - BeesdA2 telefonie connector verschijnt er bij een inkomende en/of uitgaande oproep direct een pop-up in het beeldscherm van je PC met de klantinformatie vanuit iDAS en kun je direct de klantkaart openen. De iDAS CRM connector is onderdeel van de Bubble telefonie koppeling van BlackGATE.
 • IDEXX Animana CRM koppeling VoIP

  IDEXX Animana CRM koppeling VoIP Met de IDEXX Animana telefonie connector verschijnt er bij een inkomende en/of uitgaande oproep direct een pop-up in het beeldscherm van je PC met de klantinformatie vanuit IDEXX Animana en kun je direct de klantkaart openen. De IDEXX Animana CRM connector is onderdeel van de Bubble telefonie koppeling van BlackGATE.
 • Itris ViewPoint CRM koppeling VoIP

  Itris ViewPoint CRM koppeling VoIP Met de Itris ViewPoint CRM telefonie connector verschijnt er bij een inkomende en/of uitgaande oproep direct een pop-up in het beeldscherm van je PC met de klantinformatie vanuit Itris ViewPoint en kun je direct de klantkaart openen. De Itris ViewPoint CRM connector is onderdeel van de Bubble telefonie koppeling van BlackGATE.
 • Kolibri CRM koppeling VoIP

  Kolibri CRM koppeling VoIP Met de Kolibri telefonie connector verschijnt er bij een inkomende en/of uitgaande oproep direct een pop-up in Kolibri met de klantinformatie en heeft de gebruiker direct de juiste gegevens. De Kolibri CRM connector is onderdeel van de Bubble telefonie koppeling van BlackGATE.
 • Lightspeed eCom koppeling VoIP

  Lightspeed eCom koppeling VoIP Met de Lightspeed eCom CRM telefonie connector verschijnt er bij een inkomende en/of uitgaande oproep direct een pop-up in het beeldscherm van je PC met de klantinformatie vanuit Lightspeed eCom en kun je direct de klantkaart openen. De Lightspeed eCom CRM connector is onderdeel van de Bubble telefonie koppeling van BlackGATE.
 • Lime CRM koppeling VoIP

  Lime CRM koppeling VoIP Met de Lime CRM telefonie connector verschijnt er bij een inkomende en/of uitgaande oproep direct een pop-up in het beeldscherm van je PC met de klantinformatie vanuit Lime CRM en kun je direct de klantkaart openen. De Lime CRM CRM connector is onderdeel van de Bubble telefonie koppeling van BlackGATE.
 • Magento 2

  Magento 2 Met de Magento 2 CRM telefonie connector verschijnt er bij een inkomende en/of uitgaande oproep direct een pop-up in het beeldscherm van je PC met de klantinformatie vanuit Magento 2 en kun je direct de klantkaart openen. De Magento 2 CRM connector is onderdeel van de Bubble telefonie koppeling van BlackGATE.
 • Medicom – Pharmapartners CRM koppeling VoIP

  Medicom – Pharmapartners CRM koppeling VoIP Met de Medicom - Pharmapartners CRM telefonie connector verschijnt er bij een inkomende en/of uitgaande oproep direct een pop-up met de patiënt informatie en heeft de gebruiker direct de juiste gegevens. De Medicom - Pharmapartners CRM connector is onderdeel van de Bubble telefonie koppeling van BlackGATE.
 • Mews CRM koppeling VoIP

  Mews CRM koppeling VoIP Met de Mews CRM telefonie connector verschijnt er bij een inkomende en/of uitgaande oproep direct een pop-up in het beeldscherm van je PC met de klantinformatie vanuit Mews en kun je direct de klantkaart openen. De Mews CRM connector is onderdeel van de Bubble telefonie koppeling van BlackGATE.
 • Oase Dental CRM koppeling VoIP

  Oase Dental CRM koppeling VoIP Met de Oase Dental telefonie connector verschijnt er bij een inkomende en/of uitgaande oproep direct een melding in Oase Dental op je PC met de patiëntinformatie en kun je direct de juiste patiëntkaart openen. De Oase Dental CRM connector is onderdeel van de Bubble telefonie koppeling van BlackGATE.
 • Odoo

  Odoo Met de Odoo CRM telefonie connector verschijnt er bij een inkomende en/of uitgaande oproep direct een pop-up in het beeldscherm van je PC met de klantinformatie vanuit Odoo en kun je direct de klantkaart openen. De Odoo CRM connector is onderdeel van de Bubble telefonie koppeling van BlackGATE.
 • Oracle® Hospitality Suite8 CRM koppeling VoIP

  Oracle® Hospitality Suite8 CRM koppeling VoIP Met de Oracle® Hospitality Suite8 CRM telefonie connector verschijnt er bij een inkomende en/of uitgaande oproep direct een pop-up in het beeldscherm van je PC met de klantinformatie vanuit Oracle® Hospitality Suite8. Helaas ondersteunt dit softwarepakket het vooralsnog niet om een klantkaart te openen vanuit de pop-up. De Oracle® Hospitality Suite8 CRM connector is onderdeel van de Bubble telefonie koppeling van BlackGATE.
 • Outlook CRM koppeling VoIP

  Outlook CRM koppeling VoIP Met de Outlook CRM telefonie connector verschijnt er bij een inkomende en/of uitgaande oproep direct een pop-up in het beeldscherm van je PC met de contactinformatie uit Outlook. De Outlook CRM connector is onderdeel van de Bubble telefonie koppeling van BlackGATE.
 • OutSmart CRM koppeling VoIP

  OutSmart CRM koppeling VoIP Met de OutSmart CRM telefonie connector verschijnt er bij een inkomende en/of uitgaande oproep direct een pop-up in het beeldscherm van je PC met de klantinformatie vanuit OutSmart CRM en kun je direct de klantkaart openen of een andere actie starten. De OutSmart CRM connector is onderdeel van de Bubble telefonie koppeling van BlackGATE.
 • PerfectView CRM koppeling VoIP

  PerfectView CRM koppeling VoIP Met de PerfectView CRM telefonie connector verschijnt er bij een inkomende en/of uitgaande oproep direct een pop-up in het beeldscherm van je PC met de klantinformatie vanuit PerfectView en kun je direct de klantkaart openen. De PerfectView CRM connector is onderdeel van de Bubble telefonie koppeling van BlackGATE.
 • Pipedrive CRM koppeling VoIP

  Pipedrive CRM koppeling VoIP Met de Pipedrive CRM telefonie connector verschijnt er bij een inkomende en/of uitgaande oproep direct een pop-up in het beeldscherm van je PC met de klantinformatie vanuit Pipedrive en kun je direct de klantkaart openen. De Pipedrive CRM connector is onderdeel van de Bubble telefonie koppeling van BlackGATE.
 • Radar 360 CRM koppeling VoIP

  Radar 360 CRM koppeling VoIP Met de Radar CRM telefonie connector verschijnen de klantgegevens direct in beeld bij een inkomende en/of uitgaande oproep. De Radar CRM connector is onderdeel van de Bubble telefonie koppeling van BlackGATE.
 • Realworks CRM koppeling VoIP

  Realworks CRM koppeling VoIP Met de Realworks CRM telefonie connector verschijnt er bij een inkomende en/of uitgaande oproep direct een pop-up in Realworks met de klantinformatie en kun je direct een Call Registratie starten in Realworks. De Realworks CRM connector is onderdeel van de Bubble telefonie koppeling van BlackGATE.
 • RobinHQ CRM koppeling VoIP

  RobinHQ CRM koppeling VoIP Met de RobinHQ CRM telefonie connector verschijnt er bij een inkomende en/of uitgaande oproep direct een tabblad in RobinHQ met de klantinformatie en heeft de agent direct de juiste data. De RobinHQ CRM connector is onderdeel van de Bubble telefonie koppeling van BlackGATE.
 • Salesforce CRM koppeling VoIP

  Salesforce CRM koppeling VoIP Met de Salesforce CRM telefonie connector verschijnt er bij een inkomende en/of uitgaande oproep direct een pop-up in het beeldscherm van je PC met de klantinformatie vanuit Salesforce en kun je direct de klantkaart openen. De Salesforce CRM connector is onderdeel van de Bubble telefonie koppeling van BlackGATE.
 • Sherpaan CRM koppeling VoIP

  Sherpaan CRM koppeling VoIP Met de Sherpaan CRM telefonie connector verschijnt er bij een inkomende en/of uitgaande oproep direct een pop-up in het beeldscherm van je PC met de klantinformatie vanuit Sherpaan en kun je direct de klantkaart openen. De Sherpaan CRM connector is onderdeel van de Bubble telefonie koppeling van BlackGATE.
 • Simar CRM koppeling VoIP

  Simar CRM koppeling VoIP Met de Simar CRM telefonie connector verschijnt er bij een inkomende en/of uitgaande oproep direct een tabblad in Simar met de klantinformatie en heeft de gebruiker direct de juiste gegevens. De Simar CRM connector is onderdeel van de Bubble telefonie koppeling van BlackGATE.
 • Simplex CRM koppeling VoIP

  Simplex CRM koppeling VoIP Met de Simplex telefonie connector verschijnt er bij een inkomende en/of uitgaande oproep direct een melding in Simplex op je PC met de patiëntinformatie vanuit Simplex - GSN - Dentale software en kun je direct de juiste actie openen. De Simplex CRM connector is onderdeel van de Bubble telefonie koppeling van BlackGATE.
 • Simplicate CRM koppeling VoIP

  Simplicate CRM koppeling VoIP Met de Simplicate CRM telefonie connector verschijnt er bij een inkomende en/of uitgaande oproep direct een pop-up in het beeldscherm van je PC met de klantinformatie vanuit Simplicate en kun je direct de klantkaart openen. De Simplicate CRM connector is onderdeel van de Bubble telefonie koppeling van BlackGATE.
 • Store365 CRM koppeling VoIP

  Store365 CRM koppeling VoIP Met de Store365 CRM telefonie connector verschijnt er bij een inkomende en/of uitgaande oproep direct een pop-up in het beeldscherm van je PC met de klantinformatie vanuit Store365 en heb je de juiste tools om de klantkaart te openen. De Store365 connector is onderdeel van de Bubble telefonie koppeling van BlackGATE.
 • Stratech-RCS Enterprise koppeling VoIP

  Stratech-RCS Enterprise koppeling VoIP Met de Stratech-RCS Enterprise CRM telefonie connector verschijnt er bij een inkomende en/of uitgaande oproep direct een pop-up in het beeldscherm van je PC met de klantinformatie vanuit Stratech-RCS Enterprise CRM en kun je direct de klantkaart openen. De Stratech CRM Enterprise connector is onderdeel van de Bubble telefonie koppeling van BlackGATE.
 • Syntess CRM koppeling VoIP

  Syntess CRM koppeling VoIP Met de Syntess Atrium CRM telefonie connector verschijnt er bij een inkomende en/of uitgaande oproep direct een pop-up in het beeldscherm van je PC met de klantinformatie vanuit Syntess Atrium en kun je direct de klantkaart openen. De Syntess Atrium CRM connector is onderdeel van de Bubble telefonie koppeling van BlackGATE.
 • TaxSys Pro CRM koppeling VoIP

  TaxSys Pro CRM koppeling VoIP Met de TaxSys Pro connector verschijnt bij een inkomende oproep direct de klantinformatie. De TaxSys Pro CRM connector is onderdeel van de Bubble telefonie koppeling van BlackGATE.
 • Teamleader CRM koppeling VoIP

  Teamleader CRM koppeling VoIP Met de Teamleader CRM telefonie connector verschijnt er bij een inkomende en/of uitgaande oproep direct een pop-up in het beeldscherm van je PC met de klantinformatie vanuit Teamleader en kun je direct de klantkaart openen. De Teamleader CRM connector is onderdeel van de Bubble telefonie koppeling van BlackGATE.
 • Tobias AX Aareon CRM koppeling VoIP

  Tobias AX Aareon CRM koppeling VoIP Met de Tobias AX - Aareon telefonie connector verschijnt er bij een inkomende en/of uitgaande oproep direct een tabblad in Tobias AX - Aareon met de klantinformatie en heeft de gebruiker direct de juiste gegevens. De Tobias AX - Aareon CRM connector is onderdeel van de Bubble telefonie koppeling van BlackGATE.
 • TOPdesk CRM koppeling VoIP

  TOPdesk CRM koppeling VoIP Met de TOPdesk CRM telefonie connector verschijnt er bij een inkomende en/of uitgaande oproep direct een pop-up in het beeldscherm van je PC met de klantinformatie vanuit TOPdesk en kun je direct de klantkaart openen. De TOPdesk CRM connector is onderdeel van de Bubble telefonie koppeling van BlackGATE.
 • Trengo CRM koppeling VoIP

  Trengo CRM koppeling VoIP Met de Trengo CRM telefonie connector verschijnt er bij een inkomende en/of uitgaande oproep direct een pop-up in Trengo met de klantinformatie en wordt er direct een Call Registratie gestart in Trengo. De Trengo CRM connector is onderdeel van de Bubble telefonie koppeling van BlackGATE.
 • Tribe CRM koppeling VoIP

  Tribe CRM koppeling VoIP Met de Tribe CRM telefonie connector verschijnt er bij een inkomende en/of uitgaande oproep direct een pop-up in het beeldscherm van je PC met de klantinformatie vanuit Tribe en kun je direct de klantkaart openen. De Tribe CRM connector is onderdeel van de Bubble telefonie koppeling van BlackGATE.
 • Twinq CRM koppeling VoIP

  Twinq CRM koppeling VoIP Met de Twinq CRM telefonie connector verschijnt er bij een inkomende en/of uitgaande oproep direct een pop-up in het beeldscherm van je PC met de klantinformatie vanuit Twinq en heb je de juiste tools om de klantkaart te openen. De Twinq connector is onderdeel van de Bubble telefonie koppeling van BlackGATE.
 • Urios CRM koppeling VoIP

  Urios CRM koppeling VoIP Met de Urios CRM telefonie connector verschijnen de klantgegevens direct in beeld bij een inkomende en/of uitgaande oproep. De Urios CRM connector is onderdeel van de Bubble telefonie koppeling van BlackGATE.
 • WinTree® CRM koppeling VoIP

  WinTree® CRM koppeling VoIP Met de WinTree® CRM telefonie connector verschijnt er bij een inkomende en/of uitgaande oproep direct een pop-up in het beeldscherm van je PC met de klantinformatie vanuit WinTree® -TSD. Helaas ondersteunt dit softwarepakket het vooralsnog niet om een klantkaart te openen vanuit de pop-up. De WinTree® CRM connector is onderdeel van de Bubble telefonie koppeling van BlackGATE.
 • XPS CRM koppeling VoIP

  XPS CRM koppeling VoIP Met de XPS CRM telefonie connector verschijnt er bij een inkomende en/of uitgaande oproep direct een pop-up in het beeldscherm van je PC met de klantinformatie vanuit XPS en kun je direct de klantkaart openen. De XPS Logic CRM connector is onderdeel van de Bubble telefonie koppeling van BlackGATE.
 • YES-CO CRM koppeling VoIP

  YES-CO CRM koppeling VoIP Op dit moment op de roadmap.
 • Zig CRM koppeling VoIP

  Zig CRM koppeling VoIP Met de Zig connector verschijnt bij een inkomende oproep direct de klantinformatie in het klant volg systeem (KVS). De Zig CRM connector is onderdeel van de Bubble telefonie koppeling van BlackGATE.
 • Zoho CRM koppeling VoIP

  Zoho CRM koppeling VoIP Met de Zoho telefonie connector verschijnt er bij een inkomende en/of uitgaande oproep direct een pop-up in het beeldscherm van je PC met de klantinformatie vanuit Zoho en kun je direct de klantkaart openen. De Zoho CRM connector is onderdeel van de Bubble telefonie koppeling van BlackGATE.
 • 1

Wil je ook gebruik maken van Bubble in combinatie met BlackGATE Hosted VoIP?

Stuur een e-mail naar info@blackgate.nl