Internet bestellen,

voor jouw kantoor of werkruimte.

Industrieweg 14, 2712 LB Zoetermeer

Op de locatie Industrieweg 14 in Zoetermeer Bieden wij een zakelijke internet verbinding aan op het netwerk van Glasnet Zoetermeer. Er is geen abonnement bij Glasnet Zoetermeer nodig op dit adres, wij verzorgen de oplossing om alle gebruikers in het pand van internet te voorzien.

  Zakelijk internet
Beschikbare snelheden
  • 50/50 Mbps: €75,- per maand
  • 100/100 Mbps: €195,- per maand
Loopduur 1 maand waarna een opzegtermijn van 1 maand.

Indien er al een actieve aansluiting is kunnen wij snel opleveren. Betreft het een nieuwe aansluiting, dan zal er een afspraak gemaakt moeten worden en is de oplevering in overleg.

Naast de internetverbinding kunnen wij ook VoIP telefonie leveren, mocht hier interesse naar zijn komen wij graag telefonisch in contact of je kan in de opmerkingen je interesse aangeven. Bereikbaar zijn op je eigen telefoonnummer kan al vanaf 5 euro per maand.


Vergeet niet je ruimtenummer en outletnummer in het opmerkingenveld in te vullen. Bij vragen, neem contact op met BlackGATE.

Let op! Eenmalige aansluitkosten zijn verplicht!

Toelichting extra opties:

Gebruik vaste aansluiting of eigen wifi punt of switch, nieuw/extra wifi punt of switch niet nodig

In de gehuurde ruimte krijg je een eigen stukje netwerk afgeleverd op een UTP internet aansluiting. Hier kan je direct jouw apparatuur op aan sluiten om gebruik te maken van het internet. Mocht je meer aansluitingen willen gebruiken dan dat er geactiveerd zijn, dan kan je een switch aansluiten. Als je gebruik wilt maken van wifi dan kan je op de aansluiting (of op de switch) een wifi accespoint aansluiten. Ook een wifi router is mogelijk, wij adviseren deze wel in accespoint modus te zetten om problemen te voorkomen.

Eigen WAN IP /30 (1 bruikbaar IP adressen)

Wanneer je een eigen router wil gebruiken en deze benaderbaar moet zijn vanaf een andere locatie heb je een eigen WAN IP nodig. Wanneer je alleen bij een NAS vanaf afstand moet kunnen komen kunnen wij een poortforwarding voor jullie in te stellen, hier zijn geen extra kosten aan verbonden. 

Mikrotik hAP AC lite WiFi + 4 Internet poorten

Basis WiFi access point met 4 LAN poorten. BlackGATE verzorgt volledig het beheer van het access point en zorgen ervoor dat hij up to date blijft zo lang je diensten bij ons af blijft nemen. Het apparaat is voorzien van een speciale BlackGATE configuratie zodat je gemakkelijk verbinding kan maken met het geconfigureerde wifi netwerk.

Managed WiFi 6 Lite access point

Dit access point kun je aan het plafond bevestigen en is geschikt voor installaties waarbij meerdere accespoints nodig zijn. BlackGATE verzorgt volledig het beheer van het access point en zorgen ervoor dat hij up to date blijft zo lang je diensten bij ons af blijft nemen. Graag bespreken we telefonisch hoeveel er van deze accespoints nodig zijn aan de hand van bijvoorbeeld een plattegrond. Met dit appraat is ook Wifi as a Service mogelijk, neem contact op met ons voor meer informatie.

Netgear GS108 8-port 10/100/1000 Desktop Switch

Gigabit switch met 8 poorten.