Internet bestellen,

voor jouw kantoor of werkruimte.

Schipholpoort 40-60-100, 2034 MB, Haarlem

In samenwerking met de verhuurder bieden wij in een aantal kantoorruimtes op de Schipholpoort in Haarlem een maandelijks opzegbaar internetabonnement aan! Bestel via onderstaand bestelformulier. De meeste ruimtes zijn voorzien van aangesloten outlet. Als dat zo is kunnen we meestal de zelfde dag nog het internet activeren. Huur je een ruimte die nog niet is aangesloten, dan komen we binnen een week langs om de wall outlet te activeren. De meeste ruimtes op schipholpoort 100 en schipholpoort 40 zijn geactiveerd. Huur je op schipholpoort 60 dan dienen we sowieso langs te komen. Als de ruimte nog moet worden aangesloten dan brengen we daar kosten voor in rekening, Dit zal altijd in overleg zijn.

Let op, wil je ook gebruik maken draadloos internet, kies dan voor een van de twee wifi routers in het bestel formulier of neem je eigen wifi router mee! 

Vergeet niet je ruimtenummer en outletnummer in het opmerkingenveld in te vullen. 

Toelichting extra opties:

Gebruik vaste aansluiting of eigen wifi punt of switch, nieuw/extra wifi punt of switch niet nodig

In de gehuurde ruimte krijg je een eigen stukje netwerk afgeleverd op een UTP internet aansluiting. Hier kan je direct jouw apparatuur op aan sluiten om gebruik te maken van het internet. Mocht je meer aansluitingen willen gebruiken dan dat er geactiveerd zijn, dan kan je een switch aansluiten. Als je gebruik wilt maken van wifi dan kan je op de aansluiting (of op de switch) een wifi accespoint aansluiten. Ook een wifi router is mogelijk, wij adviseren deze wel in accespoint modus te zetten om problemen te voorkomen.

Eigen WAN IP /30 (1 bruikbaar IP adressen)

Wanneer je een eigen router wil gebruiken en deze benaderbaar moet zijn vanaf een andere locatie heb je een eigen WAN IP nodig. Wanneer je alleen bij een NAS vanaf afstand moet kunnen komen kunnen wij een poortforwarding voor jullie in te stellen, hier zijn geen extra kosten aan verbonden. 

Mikrotik hAP AC lite WiFi + 4 Internet poorten

Basis WiFi access point met 4 LAN poorten. BlackGATE verzorgt volledig het beheer van het access point en zorgen ervoor dat hij up to date blijft zo lang je diensten bij ons af blijft nemen. Het apparaat is voorzien van een speciale BlackGATE configuratie zodat je gemakkelijk verbinding kan maken met het geconfigureerde wifi netwerk.

Managed WiFi 6 Lite access point

Dit access point kun je aan het plafond bevestigen en is geschikt voor installaties waarbij meerdere accespoints nodig zijn. BlackGATE verzorgt volledig het beheer van het access point en zorgen ervoor dat hij up to date blijft zo lang je diensten bij ons af blijft nemen. Graag bespreken we telefonisch hoeveel er van deze accespoints nodig zijn aan de hand van bijvoorbeeld een plattegrond. Met dit appraat is ook Wifi as a Service mogelijk, neem contact op met ons voor meer informatie.

Netgear GS108 8-port 10/100/1000 Desktop Switch

Gigabit switch met 8 poorten.