Internet bestellen,

voor jouw kantoor of werkruimte.

Anna van Hannoverstraat 4, 2595 BJ, Den Haag

Op de locatie SoZaWe in Den Haag levert BlackGATE in overleg met de verschillende verhuurders een internet oplossing aan. Voor sommige huurders is er een basis internet oplossing inbegrepen in de huur, voor andere is dat niet het geval en is er de mogelijkheid om bij BlackGATE internet af te nemen. Indien er extra diensten gewenst zijn kan je hieronder aan het bestellen.

 

  Zakelijk internet
Beschikbare snelheden
  • 30/30 Mbps: €30,- per maand
  • 50/50 Mbps: €50,- per maand
  • 100/100 Mbps: €85,- per maand
Loopduur 1 maand waarna een opzegtermijn van 1 maand.
Extern IP adres Optie

Zodra de bestelling geplaatst is zullen wij proberen de internet verbindingen de volgende werkdag op te leveren. Vaak is er 1 outlet per ruimte geactiveerd. Indien dit niet het geval is zal oplevering binnen 5 werkdagen plaatsvinden. Eerder kan in overleg. 

Extra aansluitingen worden aangesloten in uw ruimte tegen het volgende tarief: Eerste extra aansluiting is 45 euro, elke opvolgende aansluiting is 10 euro per stuk extra. Tot maximaal 5 switchpoorten kunnen er worden geactiveerd per ruimte.

Op de outlets kan je zelf een wifi accespoint of een switch aansluiten voor wifi of meerdere aansluitingen. Deze kan je ook meebestellen in het bestelproces.

Naast de internetverbinding kunnen wij ook VoIP telefonie leveren, mocht hier interesse naar zijn komen wij graag telefonisch in contact of je kan in de opmerkingen je interesse aangeven. Bereikbaar zijn op je eigen telefoonnummer kan al vanaf 5 euro per maand.

 

Vergeet niet je ruimtenummer en outletnummer in het opmerkingenveld in te vullen. 

Toelichting extra opties:

Gebruik vaste aansluiting of eigen wifi punt of switch, nieuw/extra wifi punt of switch niet nodig

In de gehuurde ruimte krijg je een eigen stukje netwerk afgeleverd op een UTP internet aansluiting. Hier kan je direct jouw apparatuur op aan sluiten om gebruik te maken van het internet. Mocht je meer aansluitingen willen gebruiken dan dat er geactiveerd zijn, dan kan je een switch aansluiten. Als je gebruik wilt maken van wifi dan kan je op de aansluiting (of op de switch) een wifi accespoint aansluiten. Ook een wifi router is mogelijk, wij adviseren deze wel in accespoint modus te zetten om problemen te voorkomen.

Eigen WAN IP /30 (1 bruikbaar IP adressen)

Wanneer je een eigen router wil gebruiken en deze benaderbaar moet zijn vanaf een andere locatie heb je een eigen WAN IP nodig. Wanneer je alleen bij een NAS vanaf afstand moet kunnen komen kunnen wij een poortforwarding voor jullie in te stellen, hier zijn geen extra kosten aan verbonden. 

Mikrotik hAP AC lite WiFi + 4 Internet poorten

Basis WiFi access point met 4 LAN poorten. BlackGATE verzorgt volledig het beheer van het access point en zorgen ervoor dat hij up to date blijft zo lang je diensten bij ons af blijft nemen. Het apparaat is voorzien van een speciale BlackGATE configuratie zodat je gemakkelijk verbinding kan maken met het geconfigureerde wifi netwerk.

Managed WiFi 6 Lite access point

Dit access point kun je aan het plafond bevestigen en is geschikt voor installaties waarbij meerdere accespoints nodig zijn. BlackGATE verzorgt volledig het beheer van het access point en zorgen ervoor dat hij up to date blijft zo lang je diensten bij ons af blijft nemen. Graag bespreken we telefonisch hoeveel er van deze accespoints nodig zijn aan de hand van bijvoorbeeld een plattegrond. Met dit appraat is ook Wifi as a Service mogelijk, neem contact op met ons voor meer informatie.

Netgear GS108 8-port 10/100/1000 Desktop Switch

Gigabit switch met 8 poorten.