Internet bestellen,

voor jouw kantoor of werkruimte.

Amstelveenseweg 638, 1081 JJ Amsterdam

In samenwerking met VPS biedt BlackGATE een internetoplossing aan op de Amstelveenseweg 638 in Amsterdam! Samen met de verhuurder zorgen we voor een snelle en stabiele internet oplossing!

Het is belangrijk dat je in het opmerkingenveld je ruimtenummer en outletnummer te noteren. Zodra de bestelling geplaatst is zullen wij proberen de internet verbindingen de volgende werkdag op te leveren.

Standaard activeren we 1 outlet per ruimte. Bij klein zakelijk en Premium abonnemnten is het mogelijk om tot 5 poorten per ruimte te activeren tegen 50 euro eenmalige aansluitkosten per ruinmte (indien beschikbaar in de ruimte).  Mochten er meer gewenst zijn wordt het maatwerk en kun je het beste even telefonisch contact met ons opnemen 088 000 6000 zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.

Naast de internetverbinding kunnen wij ook VoIP telefonie leveren, mocht hier interesse naar zijn komen wij graag telefonisch in contact of je kan in de opmerkingen je interesse aangeven. Bereikbaar zijn op je eigen telefoonnummer kan al vanaf 5 euro per maand.

LET OP! Het is niet toegstaan om met meerdere ondernemers gebruik te maken van 1 abonnement.

Klein zakelijk en premium abonnementen zijn nog niet beschikbaar. Indien hiervoor gekozen word starten we met een instap abonnement en zullen we de leverdatum bespreken.

  internet
Beschikbare snelheden

Instap abonnement:

  •  Basis internet, shared tot 50/50 Mbps: €30,- per maand

Maximaal 1 internet poort.

Klein zakelijk:

  • 100/100 Mbps, (overboekt): €55,- per maand
  • 250/250 Mbps, (overboekt): €65,- per maand

1 poort per ruimte. Bij meer dan 1 poort per ruimte 50 euro eenmalige aansluitkosten.

Premium verbindingen

  • 100/100 Mbps: €95,- per maand
  • 200/200 Mbps: €125,- per maand
  • 500/500 Mbps: €175,- per maand
  • Hogere snelheden mogelijk op offertebasis.

1 poort per ruimte. Bij meer dan 1 poort per ruimte 50 euro eenmalige aansluitkosten.

Looptijd 1 maand waarna een opzegtermijn van 1 maand.
Extern IP adres Optie


Vergeet niet je ruimtenummer en outletnummer in het opmerkingenveld in te vullen. 

Toelichting extra opties:

Gebruik vaste aansluiting of eigen wifi punt of switch, nieuw/extra wifi punt of switch niet nodig

In de gehuurde ruimte krijg je een eigen stukje netwerk afgeleverd op een UTP internet aansluiting. Hier kan je direct jouw apparatuur op aan sluiten om gebruik te maken van het internet. Mocht je meer aansluitingen willen gebruiken dan dat er geactiveerd zijn, dan kan je een switch aansluiten. Als je gebruik wilt maken van wifi dan kan je op de aansluiting (of op de switch) een wifi accespoint aansluiten. Ook een wifi router is mogelijk, wij adviseren deze wel in accespoint modus te zetten om problemen te voorkomen.

Eigen WAN IP /30 (1 bruikbaar IP adressen)

Wanneer je een eigen router wil gebruiken en deze benaderbaar moet zijn vanaf een andere locatie heb je een eigen WAN IP nodig. Wanneer je alleen bij een NAS vanaf afstand moet kunnen komen kunnen wij een poortforwarding voor jullie in te stellen, hier zijn geen extra kosten aan verbonden. 

Mikrotik hAP AC lite WiFi + 4 Internet poorten

Basis WiFi access point met 4 LAN poorten. BlackGATE verzorgt volledig het beheer van het access point en zorgen ervoor dat hij up to date blijft zo lang je diensten bij ons af blijft nemen. Het apparaat is voorzien van een speciale BlackGATE configuratie zodat je gemakkelijk verbinding kan maken met het geconfigureerde wifi netwerk.

Managed WiFi 6 Lite access point

Dit access point kun je aan het plafond bevestigen en is geschikt voor installaties waarbij meerdere accespoints nodig zijn. BlackGATE verzorgt volledig het beheer van het access point en zorgen ervoor dat hij up to date blijft zo lang je diensten bij ons af blijft nemen. Graag bespreken we telefonisch hoeveel er van deze accespoints nodig zijn aan de hand van bijvoorbeeld een plattegrond. Met dit appraat is ook Wifi as a Service mogelijk, neem contact op met ons voor meer informatie.

Netgear GS108 8-port 10/100/1000 Desktop Switch

Gigabit switch met 8 poorten.