Internet bestellen,

voor jouw kantoor of werkruimte.

Visseringlaan 19-23, 2288ER Rijswijk

In samenwerking met The Other Dog biedt BlackGATE een internetoplossing aan op de Visseringlaan 19-23 in Rijswijk! Samen met de verhuurder zorgen we voor een snelle en stabiele internet oplossing!

Het is belangrijk dat je in het opmerkingenveld je ruimtenummer en outletnummer te noteren. Zodra de bestelling geplaatst is zullen wij proberen de internet verbindingen de volgende werkdag op te leveren.

Standaard activeren we 1 outlet per ruimte. Tijdens de installatie is het mogelijk om kostenloos 3 extra outlets in de gehuurde ruimt te activeren. Mochten er meer gewenst zijn wordt het maatwerk en kun je het beste even telefonisch contact met ons opnemen 088 000 6000 zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken. Alleen als er geen outlet actief is in de ruimte is het mogelijk om tot 3 extra outlets te activeren zonder meerkosten.

Naast de internetverbinding kunnen wij ook VoIP telefonie leveren, mocht hier interesse naar zijn komen wij graag telefonisch in contact of je kan in de opmerkingen je interesse aangeven. Bereikbaar zijn op je eigen telefoonnummer kan al vanaf 5 euro per maand.

  internet
Beschikbare snelheden

Instap abonnement:

  •  Basis internet, shared tot 50/10 Mbps: €30,- per maand

Maximaal 1 internet poort.

Klein zakelijk:

  • 50/50 Mbps, (overboekt): €55,- per maand
  • 100/100 Mbps, (overboekt): €65,- per maand
  • 200/200 Mbps, (overboekt): €75,- per maand

1 poort per ruimte. Bij meer dan 1 poort per ruimte 50 euro eenmalige aansluitkosten

Premium verbindingen
  • 100/100 Mbps: €95,- per maand
  • 200/200 Mbps: €125,- per maand
  • 500/500 Mbps: €175,- per maand
  • Hogere snelheden mogelijk op offertebasis.

1 poort per ruimte. Bij meer dan 1 poort per ruimte 50 euro eenmalige aansluitkosten

Looptijd 1 maand waarna een opzegtermijn van 1 maand.
Extern IP adres Optie


Vergeet niet je ruimtenummer en outletnummer in het opmerkingenveld in te vullen. 

Toelichting extra opties:

Gebruik vaste aansluiting of eigen wifi punt of switch, nieuw/extra wifi punt of switch niet nodig

In de gehuurde ruimte krijg je een eigen stukje netwerk afgeleverd op een UTP internet aansluiting. Hier kan je direct jouw apparatuur op aan sluiten om gebruik te maken van het internet. Mocht je meer aansluitingen willen gebruiken dan dat er geactiveerd zijn, dan kan je een switch aansluiten. Als je gebruik wilt maken van wifi dan kan je op de aansluiting (of op de switch) een wifi accespoint aansluiten. Ook een wifi router is mogelijk, wij adviseren deze wel in accespoint modus te zetten om problemen te voorkomen.

Eigen WAN IP /30 (1 bruikbaar IP adressen)

Wanneer je een eigen router wil gebruiken en deze benaderbaar moet zijn vanaf een andere locatie heb je een eigen WAN IP nodig. Wanneer je alleen bij een NAS vanaf afstand moet kunnen komen kunnen wij een poortforwarding voor jullie in te stellen, hier zijn geen extra kosten aan verbonden. 

Mikrotik hAP AC lite WiFi + 4 Internet poorten

Basis WiFi access point met 4 LAN poorten. BlackGATE verzorgt volledig het beheer van het access point en zorgen ervoor dat hij up to date blijft zo lang je diensten bij ons af blijft nemen. Het apparaat is voorzien van een speciale BlackGATE configuratie zodat je gemakkelijk verbinding kan maken met het geconfigureerde wifi netwerk.

Managed WiFi 6 Lite access point

Dit access point kun je aan het plafond bevestigen en is geschikt voor installaties waarbij meerdere accespoints nodig zijn. BlackGATE verzorgt volledig het beheer van het access point en zorgen ervoor dat hij up to date blijft zo lang je diensten bij ons af blijft nemen. Graag bespreken we telefonisch hoeveel er van deze accespoints nodig zijn aan de hand van bijvoorbeeld een plattegrond. Met dit appraat is ook Wifi as a Service mogelijk, neem contact op met ons voor meer informatie.

Netgear GS108 8-port 10/100/1000 Desktop Switch

Gigabit switch met 8 poorten.