Internet bestellen,

voor jouw kantoor of werkruimte.

Hurksestraat 19, 5652 AH Eindhoven

Vanuit Gapph hebben wij het verzoek gekregen om te kijken of wij internet kunnen realiseren voor de bewoners in het gebouw aan de Hurksestraat te Eindhoven.

Hurksestraat 19 in Eindhoven

Na aanleiding van site survey op locatie kunnen we dit realiseren. Echter omdat er geen bestaande bekabeling aanwezig is, is het per bewoner veel werk om dit te realiseren omdat er veel kabels en wifi punten aangelegd moeten worden.

Voordat we gaan aanleggen doen we eerst een vraagbundeling van wie er allemaal mee willen doen, dit kan doormiddel van een bestelling te plaatsen via ons bestelsysteem. Het abonnement gaat pas in vanaf het moment dat wij opgeleverd hebben, als wij niet opleveren zit je verder ook nergens aan vast.

Als de verbinding opgeleverd is, is die maandelijks opzegbaar met 1 maand opzegtermijn.

Aanbod:

Internet via de WiFi: € 36,- incl. btw per maand
Eenmalig: € 60,50 incl. btw 

Wij gaan pas internet aanleggen als we minimaal 7 bestellingen hebben. Mocht je andere bewoners kennen die ook interesse hebben, spoor ze dan vooral aan om ook te bestellen.

Wanneer je specifieke wensen hebt, zoals bijvoorbeeld een eigen kabel is dit mogelijk, echter zitten hier wel meer eenmalige kosten aan verbonden. Zet dit in het opmerking veld erbij bij het plaatsen van de bestelling.


Vergeet niet je ruimtenummer in het opmerkingenveld in te vullen en aan te geven of je gebruik wilt maken van een fysieke aansluiting. Hier zijn wel extra kosten op van toepassing..