Internet bestellen,

voor jouw kantoor of werkruimte.

Overrijn 8, 2223 EP Katwijk

Het is belangrijk dat je in het opmerkingenveld je ruimtenummer en outletnummer te noteren. 

Standaard activeren we 1 outlet per ruimte. Mochten er meer gewenst zijn wordt het maatwerk en kun je het beste even telefonisch contact met ons opnemen 088 000 6000 zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken

Naast de internetverbinding kunnen wij ook VoIP telefonie leveren, mocht hier interesse naar zijn komen wij graag telefonisch in contact of je kan in de opmerkingen je interesse aangeven. Bereikbaar zijn op je eigen telefoonnummer kan al vanaf 5 euro per maand.

Oplevering vanaf 19 oktober. Indien uw ruimte hierna niet is aangesloten duurt het ongeveer 5 werkdagen tot ruimte is aangesloten. Indien uw ruimte geen aansluiting heeft zullen we eerst een offerte opstellen.


Vergeet niet je ruimtenummer en outletnummer in het opmerkingenveld in te vullen. 

Toelichting extra opties:

Eigen access point, switch of router

In de gehuurde ruimte krijg je een eigen stukje netwerk. Hier kan je direct jouw apparatuur op aan sluiten om gebruik te maken van het internet. Mocht je meer aansluitingen willen gebruiken dan dat er geactiveerd zijn, dan kan je een switch aansluiten. Als je gebruik wilt maken van wifi dan kan je op de aansluiting (of op de switch) een wifi accespoint aansluiten. Ook een wifi router is mogelijk, wij adviseren deze wel in accespoint modus te zetten om problemen te voorkomen.

Eigen WAN IP /30 (1 bruikbaar IP adressen)

Wanneer je een eigen router wil gebruiken en deze benaderbaar moet zijn vanaf een andere locatie heb je een eigen WAN IP nodig. Wanneer je alleen bij een NAS vanaf afstand moet kunnen komen kunnen wij een poortforwarding voor jullie in te stellen, hier zijn geen extra kosten aan verbonden. 

Ubiquiti UniFi AC Lite access point incl. support en onderhoud

Dit access point kun je aan het plafond bevestigen. Verder ontzorgen wij jullie voorledig in het beheer van het access point en zorgen ervoor dat hij up to date blijft en als jullie de wifi naam of wachtwoord gewijzigd willen hebben regelen wij dat voor jullie. Indien je en grote of meerdere van deze accespoints samenwerken voor en goede wifi dekking. Graag bespreken we telefonisch hoeveel er van deze accespoints nodig zijn aan de hand van meer informatie.

Ubiquiti airCube AC Home WiFi AP 2.4 & 5Ghz pro

Basis WiFi access point met 3 LAN poorten. Wij doen standaard het volledige beheer over dit access point zo lang je diensten bij ons af neemt, mocht je het access point zelf willen beheren is dit ook mogelijk.  

Netgear GS108 8-port 10/100/1000 Desktop Switch

Gigabit switch met 8 poorten.