Internet bestellen,

voor jouw kantoor of werkruimte.

  Nieuwe Looiersstraat 49, 1017 VB Amsterdam

In samenwerking met de verhuurder bieden we op de locatie Nieuwe Looiersstraat 49 in Amsterdam. Tijdens jouw tijdelijke huurcontract kan je gebruik maken van ons maandelijks opzegbare abonnementen. We hanteren een maand opzegtermijn vanaf de bestelling dus als je het pand gaat verlaten kan je ook de diensten bij ons opzeggen.

Bij dit project is nog niet geheel duidelijk hoe er een internet verbinding in de ruimtes wordt opgeleverd. Waarschijnlijk wordt het pand voorzien van een dekkend Wi-Fi netwerk waar je gebruik van kan maken. Het zal dan niet mogelijk zijn om gebruik te maken van een bekablede internet aansluiting. 

Naast de internetverbinding kunnen wij ook VoIP telefonie leveren, mocht hier interesse naar zijn komen wij graag telefonisch in contact of je kan in de opmerkingen je interesse aangeven. Bereikbaar zijn op je eigen telefoonnummer kan al vanaf 5 euro per maand.

Let op, de locatie moet nog worden opgeleverd! Er dienen minimaal 3 bestellingen te worden gedaan op dit adres voordat we de dienst kunnen leveren. Levertijd is 5-10 werkdagen.

Het is belangrijk dat je in het opmerkingenveld je ruimtenummer en outletnummer te noteren. 


Vergeet niet je ruimtenummer en outletnummer in het opmerkingenveld in te vullen.